Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1440g505kcal66.5g28.1g4.3g36g
Paprika punainen 544g159kcal5.1g24.5g2.2g10.3g
Sipuli 320g97kcal4g15.4g0.6g5.4g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Tomaatti 1280g292kcal7.2g44.2g3.8g17.9g
Persilja 128g35kcal1.8g1.4g0.3g10.2g
Basilika, tuore128g51kcal4g6.4g1g5g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g160g621kcal52.8g0g45.4g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl32g282kcal0g0g32g0g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.2g9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Kananmuna 50g(kpl)800g1008kcal88g2.4g72g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl102g144kcal4.8g9.4g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10016g6543kcal479.2g286.8g343.6g173.8g
Valittu annoskoko5008g3272kcal239.6g143.4g171.8g86.9g
Annoskoko puolitettuna2504g1636kcal119.8g71.7g85.9g43.5g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137152