Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 719g492kcal103.9g0g7.9g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g1998g5794kcal219.8g1098.9g51.9g0g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl54g486kcal0g0g53.9g0g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka56g46kcal1.9g10.6g0.6g0.6g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g1598g2557kcal33.6g60.7g239.8g1.6g
Soijakastike 72g43kcal3.7g6.8g0.1g0g
Valkopippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Oregano, kuivattu 14g43kcal1.5g3g1.4g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10016g19977kcal741.8g2403.6g804g32g
Valittu annoskoko5008g9989kcal370.9g1201.8g402g16g
Annoskoko puolitettuna2504g4994kcal185.5g600.9g201g8g
Arvot/100g100g200kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551