Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 75g91kcal15.9g0g3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Maissi, pirkka13g16kcal0.4g3.4g0.1g0.4g
Papu, ohut vihreä, pirkka19g5.1kcal0.4g0.8g0g0.5g
Lehtiselleri 7.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl7.5g5.6kcal0.3g0.6g0.2g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)1.9g2.7kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 244g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%28g45kcal0.8g0.8g4.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1002g548kcal39.6g38.2g25.4g5.6g
Valittu annoskoko501g274kcal19.8g19.1g12.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna251g137kcal9.9g9.6g6.4g1.4g
Arvot/100g100g55kcal4g3.8g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942