Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 188g61kcal1.2g10.4g0.4g4.8g
Valkosipuli 4.9g5.3kcal0.4g0.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%75g68kcal3g5.7g3.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.3g5.9kcal0.2g0.2g0.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 6.8g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1003g399kcal9.6g34.2g22.6g9.8g
Valittu annoskoko502g200kcal4.8g17.1g11.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna251g100kcal2.4g8.6g5.7g2.5g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157204