Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 192g56kcal1.8g8.6g0.8g3.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha141g234kcal26.8g0g14.1g0g
CousCous, keitetty 100g56g103kcal2.6g18.9g2.2g0.9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%56g34kcal1.8g4g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g28g102kcal7.9g0.6g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1004g1071kcal82.6g67g51.8g10g
Valittu annoskoko502g536kcal41.3g33.5g25.9g5g
Annoskoko puolitettuna251g268kcal20.7g16.8g13g2.5g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338