Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)254g320kcal47.9g8.6g10.1g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g79g221kcal14.2g0.4g18.2g0g
Sipuli 85g26kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Kuohukerma (Ingman)71g240kcal1.6g2.2g24.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1004g1612kcal129.6g30.6g106.4g2.8g
Valittu annoskoko502g806kcal64.8g15.3g53.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna251g403kcal32.4g7.7g26.6g0.7g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895