Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 98g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g4.2g6.8kcal0.4g1.3g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g141g49kcal1.4g9.1g0.7g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g84g201kcal10.4g0g16g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 17g5.1kcal0.2g0.8g0g0.3g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g11g37kcal1.3g7.3g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1003g655kcal29.2g46g34.6g4.8g
Valittu annoskoko502g328kcal14.6g23g17.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna251g164kcal7.3g11.5g8.7g1.2g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=414876