Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis3730g4177kcal820.6g0g111.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 233g163kcal2.9g26.3g2.9g9.1g
Jauheliha, sika-nauta 933g2065kcal163.2g0g158.5g0g
Mustapippuri 117g326kcal12.7g44.7g3.8g30.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10024g13462kcal1998.8g142g554.2g80g
Valittu annoskoko5012g6731kcal999.4g71g277.1g40g
Annoskoko puolitettuna2506g3366kcal499.7g35.5g138.6g20g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114524