Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)2331g2937kcal256.4g7g209.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 350g1154kcal7g10.5g122.4g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki933g746kcal121.2g18.6g18.6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g466g1678kcal130.5g9.3g125.9g0g
Kebabliha 933g2035kcal231.9g0g123.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10024g17101kcal1494g90.8g1200.6g0g
Valittu annoskoko5012g8551kcal747g45.4g600.3g0g
Annoskoko puolitettuna2506g4275kcal373.5g22.7g300.2g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250159