Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 300g521kcal52.9g0g34.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl400g1361kcal8g12g140.1g0g
Kalaliemikuutio 44g134kcal4.4g15g6.2g0.5g
Vesi2001g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Peruna, vanha, kuorittu 2001g1523kcal37.6g310.1g4g20g
Oivariini, juokseva, rasvaseos40g288kcal0.2g0.2g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10032g7781kcal213.6g694.4g435.2g49g
Valittu annoskoko5016g3890kcal106.8g347.2g217.6g24.5g
Annoskoko puolitettuna2508g1945kcal53.4g173.6g108.8g12.3g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542