Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%88g122kcal16.6g0g6.1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g85g36kcal1.4g7.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g3.3g12kcal0g2.9g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)5.5g49kcal0g0g5.4g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g33g49kcal0.3g2g4.3g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g53g16kcal0.9g3.2g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g27g96kcal2.3g20.8g0.5g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1004g759kcal43g72.4g32.8g1.6g
Valittu annoskoko502g380kcal21.5g36.2g16.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna251g190kcal10.8g18.1g8.2g0.4g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193