Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen156g217kcal29.7g0g10.9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g312g109kcal3.1g20.3g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1005g724kcal66.4g43.6g31.4g1g
Valittu annoskoko503g362kcal33.2g21.8g15.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna251g181kcal16.6g10.9g7.9g0.3g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413