Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g200g264kcal42g0g10g0g
Sipulikuutiot Apetit75g20kcal0.9g3.6g0.1g0g
Maizena maissitärkkelys23g79kcal0.2g19.6g0g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)50g41kcal4.8g5.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1005g879kcal96g57.4g28.4g0g
Valittu annoskoko503g440kcal48g28.7g14.2g0g
Annoskoko puolitettuna251g220kcal24g14.4g7.1g0g
Arvot/100g100g88kcal9.6g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110