Kaalinlaskija

Kuumenna wokkipannu tai vastaava, laita voi ja öljy pannulle, laita muutama rosépippuri rasvaan paistumaaan hetkeksi, Lisää suikaloitu kaali ja paista melko kovalla lämmöllä niin, että kaali hiukan ruskistuu sieltätäältä ja tuoksuu makealle.

Pienennä porkkanat haluamaasi muotoon ja lisää pannulle, paista hetkinen ja lisää sitten jauheliha, aurajuusto ja koskenlaskija, paista ja sulattele ainekset kokoon ja lisää pilkottu sipuli, sekoita ja mausta suolalla, meiramilla, kurkumalla ja valkopippurilla, anna hautua n.15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.8g27kcal0g0g3g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g9g32kcal1.9g0g2.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Kaali, valkokaali188g40kcal2.2g6.4g0.4g3.9g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.3g0g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1005g1249kcal80g24.4g91.8g12.4g
Valittu annoskoko503g624kcal40g12.2g45.9g6.2g
Annoskoko puolitettuna251g312kcal20g6.1g23g3.1g
Arvot/100g100g124kcal8g2.4g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314158