Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g209g728kcal24.4g151.2g2.9g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g104g151kcal22.9g4.4g3.1g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g52g128kcal9.4g0.3g9.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125g25kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Basilika, tuore 4.2g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1005g2178kcal115.6g322.4g44.2g4.2g
Valittu annoskoko503g1089kcal57.8g161.2g22.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna251g545kcal28.9g80.6g11.1g1.1g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733