Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g63g219kcal8.1g43.8g0.9g1.9g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen100g139kcal19g0g7g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g45g81kcal2.4g2.9g6.7g1.5g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g38g135kcal10.5g0.8g10.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g125g31kcal1.6g5.2g0.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)50g80kcal1.3g1.3g7.5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1006g1421kcal87.4g117.4g65.2g10.4g
Valittu annoskoko503g711kcal43.7g58.7g32.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna251g355kcal21.9g29.4g16.3g2.6g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348027