Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 2.5g8kcal0.4g0.5g0.3g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 158g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk90g24kcal0.5g4.8g0.2g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 77g58kcal1.4g11.9g0.2g0.8g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 12g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g90g153kcal17.1g0g9g0g
Ketsuppi, Heinz11g12kcal0.1g2.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1006g556kcal40.6g47.6g19.8g9.2g
Valittu annoskoko503g278kcal20.3g23.8g9.9g4.6g
Annoskoko puolitettuna252g139kcal10.2g11.9g5g2.3g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019