Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2290g5070kcal400.7g0g389.2g0g
Kuohukerma (Ingman)1664g5657kcal36.6g51.6g582.4g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto832g2330kcal158.1g0g183g0g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.3g9kcal0.3g1.4g0.1g0.9g
Oivariini, 60 (100g)67g366kcal0.7g0.7g39.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 3g6.6kcal0.5g0g0.5g0g
Kuohukerma (Ingman)2.3g7.9kcal0.1g0.1g0.8g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto1g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10040g26971kcal1197.8g120.4g2392.8g6.4g
Valittu annoskoko5020g13486kcal598.9g60.2g1196.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna2510g6743kcal299.5g30.1g598.2g1.6g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296