Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1600g9600kcal384g105.6g864g0g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Liivatelehti, gelatiini1200g4188kcal1027.2g0g1.2g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g800g2720kcal24g24g280g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g800g2040kcal47.2g25.6g191.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton180g38kcal0.5g2.9g0g0.2g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 40g163kcal1.2g38.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10040g43300kcal2977.8g397g3323.2g0.4g
Valittu annoskoko5020g21650kcal1488.9g198.5g1661.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna2510g10825kcal744.5g99.3g830.8g0.1g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678