Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 180g59kcal1.1g10g0.4g4.6g
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Fenkoli, annos 100g180g56kcal2.2g13.1g0.4g5.6g
Maa-artisokka 720g328kcal3.6g59g1.4g28.8g
Lehtiselleri 126g16kcal1.4g1.4g0.3g1.3g
Kanttarelli, tuore, annos 100g126g30kcal2.3g3.8g0.6g2.4g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Oliiviöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Vesi3059g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 450g434kcal13.5g88.1g1.4g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10044g2570kcal52.4g364.8g82.4g99.2g
Valittu annoskoko5022g1285kcal26.2g182.4g41.2g49.6g
Annoskoko puolitettuna2511g643kcal13.1g91.2g20.6g24.8g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431404