Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2138g4734kcal374.1g0g363.4g0g
Vehnälese, Liperin mylly535g764kcal80.2g48.1g29.4g294g
Kananmuna kuoreton 882g1258kcal110.2g2.6g90.4g0g
Kidneypapu, suolaliemessä1363g1499kcal106.3g245.3g6.8g109g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl107g887kcal0g0g106.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10048g18286kcal1341.6g592g1193.8g806g
Valittu annoskoko5024g9143kcal670.8g296g596.9g403g
Annoskoko puolitettuna2512g4571kcal335.4g148g298.5g201.5g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540