Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 156g38kcal2.2g3g0.8g3.9g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 156g201kcal32.4g0g7.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g141g49kcal2.3g9.7g0.1g2g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g47g183kcal13.6g0.7g14.1g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1007g1000kcal101g27g51.8g12g
Valittu annoskoko504g500kcal50.5g13.5g25.9g6g
Annoskoko puolitettuna252g250kcal25.3g6.8g13g3g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313374