Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 120g89kcal15.7g1.3g0.5g8.3g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)100g900kcal0g0g100g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl2760g9384kcal386.4g1766.4g85.6g151.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10060g20747kcal804.2g3535.4g372.2g320.2g
Valittu annoskoko5030g10373kcal402.1g1767.7g186.1g160.1g
Annoskoko puolitettuna2515g5187kcal201.1g883.9g93.1g80.1g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108