Jauhelihapiirakka Sainin tapaan

Sekoita cremefraise, kermaviili, margariinisula, sooda, suola ja jauhot taikinaksi.

Painele se uunipellille, reunat hieman ylös.

Paista jauheliha ja ohutta porkkanasilppua, sipulisilppua ja haluamiasi mausteista.

Lisää täyte piirakan päälle ja tee munamaito-juustoraastesekoitus ja kaada se pellille.

Paista 200-225-asteisessa uunissa kullanruskeaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2515 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.8g
Ruokasooda 20g0kcal0g0g0g0g
Creme fraise400g1120kcal14g10g112g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 400g344kcal12.4g17.6g24g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)300g660kcal39.3g1.5g55.8g0g
Kevytkerma1200g1440kcal38.4g54g120g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Arkijuusto, Valio [330kcal]200g660kcal54g0g48g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 60g318kcal0.2g0.3g36g0g
Kesäkurpitsa zucchini 700g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10060g16622kcal764.4g1147.4g974g70.4g
Valittu annoskoko5030g8311kcal382.2g573.7g487g35.2g
Annoskoko puolitettuna2515g4156kcal191.1g286.9g243.5g17.6g
Arvot/100g100g165kcal7.6g11.4g9.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438734