Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 301g338kcal63.6g0g9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g105g28kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Porkkana 39g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Punaviini 45g32kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g4.5g5kcal0.2g0.9g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2.1g6.2kcal0.2g0.3g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g891kcal132.8g26.4g19.6g6.6g
Valittu annoskoko504g446kcal66.4g13.2g9.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna252g223kcal33.2g6.6g4.9g1.7g
Arvot/100g100g89kcal13.2g2.6g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75890