Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g161g964kcal38.6g10.6g86.7g0g
Voi 40g291kcal0.5g0.2g32.6g0g
Liivatelehti, gelatiini121g421kcal103.1g0g0.1g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g80g273kcal2.4g2.4g28.1g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g80g205kcal4.7g2.6g19.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton18g3.8kcal0.1g0.3g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 4g16kcal0.1g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g4347kcal299g40g333.4g0g
Valittu annoskoko504g2174kcal149.5g20g166.7g0g
Annoskoko puolitettuna252g1087kcal74.8g10g83.4g0g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678