Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kinkkusuikale, Portti159g199kcal27.1g0.6g11.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g199g48kcal3.6g6g1g3.8g
Keltuainen, 20g, annos 20g6g3.8kcal0.2g0g1.5g0g
Parmesan formaggio da pasta40g182kcal15.9g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g920kcal96.2g22.8g54g11g
Valittu annoskoko504g460kcal48.1g11.4g27g5.5g
Annoskoko puolitettuna252g230kcal24.1g5.7g13.5g2.8g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369238