Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g79g356kcal6.1g53.8g12.7g2.8g
Voi 22g160kcal0.3g0.1g17.9g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g88g312kcal5.1g2.6g31.2g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g88g238kcal7g10.6g17.6g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g132g145kcal0.7g19.8g6.6g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 26g79kcal0g5.5g3.9g0g
Kahvilikööri26g76kcal0g8.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini3.5g12kcal3g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g35g141kcal0g35.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g3064kcal44.4g279.6g179.8g5.6g
Valittu annoskoko504g1532kcal22.2g139.8g89.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna252g766kcal11.1g69.9g45g1.4g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743