Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 152g523kcal15.5g106.7g1.8g5.3g
Sokeri 100g404kcal0g99.5g0g0g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow73g403kcal0.7g0.7g44g0g
Kananmuna 50g(kpl)29g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Piimä, rasvaton (Valio)59g19kcal1.9g2.6g0g0g
Mustikka metsä- 88g39kcal0.4g5.6g0.5g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g2859kcal43.8g432.6g97.8g16.4g
Valittu annoskoko504g1430kcal21.9g216.3g48.9g8.2g
Annoskoko puolitettuna252g715kcal11g108.2g24.5g4.1g
Arvot/100g100g284kcal4.3g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105