Suklaa-mantelitorttu (karppi)

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyöreään vuokaan, halkaisijaltaan noin 23cm
7. paista 200 asteessa 15 minuuttia

kuorruttaminen:

Sulata kattilassa suklaa miedolla lämmöllä, lisää kerma ja voi, sekoita tasaiseksi ja levitä tortulle.

Anna jähmettyä jääkaapissa ainakin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Tekno

Tekno sanoi...

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyör


perjantai 05.11.2010 klo 06:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 132g954kcal1.6g0.5g106.9g0g
Hermesetas -neste4.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 96g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g79g473kcal18.9g5.2g42.6g0g
Kaakaojuomajauhe goody cao (Lidl), annos 10g35g127kcal1.6g27.6g1.1g2.2g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Tumma suklaa 81% (Lidl), annos 13g105g543kcal10.5g24g45g0g
Kuohukerma, lidl44g167kcal0.9g1.5g17.5g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g4882kcal91.8g121.6g453.2g4.4g
Valittu annoskoko504g2441kcal45.9g60.8g226.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna252g1221kcal23g30.4g113.3g1.1g
Arvot/100g100g484kcal9.1g12.1g45g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201261