Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita188g601kcal18.8g122.1g3.8g24.4g
Vehnäjauho, sunnuntai122g428kcal14.7g86.7g2.6g3.7g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 21g186kcal0g0g21g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 150g45kcal4.3g5.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g2633kcal76.8g455g55.2g56.4g
Valittu annoskoko504g1316kcal38.4g227.5g27.6g28.2g
Annoskoko puolitettuna252g658kcal19.2g113.8g13.8g14.1g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.1g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365760