Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 32g111kcal3.6g22.2g0.4g1.2g
Grahamjauho 25g82kcal2.6g15.1g0.5g2.5g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g91g553kcal17g4.9g49g12.2g
Banaani, kuorittu 170g148kcal1.8g31.1g0.7g3.1g
Leivinjauhe 4.5g8kcal0.2g1.7g0g0g
Ruokasooda 2.3g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.3kcal0g0.7g0g0g
Voi 45g329kcal0.5g0.2g36.8g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g45g170kcal0g44g0g0g
Sokeri 39g156kcal0g38.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g3262kcal63.8g317g185g38g
Valittu annoskoko504g1631kcal31.9g158.5g92.5g19g
Annoskoko puolitettuna252g815kcal16g79.3g46.3g9.5g
Arvot/100g100g324kcal6.3g31.5g18.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844