Porkkanapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhoihin mausteet, leivinjauhe (2 tl) ja sooda (2 tl). Sekoita jauhoseos munavaahtoon ja lisää lopuksi raaste ja öljy.

Levitä pellille ja paista 200 asteessa n. 30 min.
Tee kuorrutus.

Sekoita keskenään pehmeä rasva ja sulatejuusto.

Lisää sokerit (vaniljasokeria 1 tl). Levitä kuorrutus jäähtyneelle levylle.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Tätä tein Isänpäiväksi, jota juhlimme lähes koko suvun kera. Sai kovasti kehuja! Päälle voi porkkanaraasteen asemasta ripotella pähkinärouhetta!

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)60g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Sokeri 89g361kcal0g88.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3g11kcal0.1g2.4g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta78g280kcal10.1g54.4g1.6g2.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g404kcal0g0g44.9g0g
Porkkanaraaste 200g60g16kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)30g215kcal0g0g23.9g0g
Sulatejuusto, rasvaa 9-12 %, vähärasvainen 60g107kcal10.2g1.9g6.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g75g299kcal0g74.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g3567kcal55.2g458.6g165.2g8.4g
Valittu annoskoko504g1783kcal27.6g229.3g82.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna252g892kcal13.8g114.7g41.3g2.1g
Arvot/100g100g354kcal5.5g45.5g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388104