Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt374g172kcal12g17.9g5.6g0g
Mannasuurimo tumma 37g116kcal3.8g22.2g0.7g2.1g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g18g72kcal0g17.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai25g86kcal3g17.5g0.5g0.7g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g6g19kcal0.7g3.6g0.4g1.7g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g1086kcal49.2g158.2g27.2g9g
Valittu annoskoko504g543kcal24.6g79.1g13.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna252g271kcal12.3g39.6g6.8g2.3g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888