Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl100g339kcal2g3g34.9g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g100g255kcal5.9g3.2g23.9g0g
Maitorahka, Valio, 0,3100g65kcal11g4.2g0.3g0g
Mango (tuore)100g67kcal0.5g15.3g0.3g2.1g
Mansikka 100g46kcal0.5g8.4g0.2g1.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g1584kcal39.8g78g119.2g8g
Valittu annoskoko504g792kcal19.9g39g59.6g4g
Annoskoko puolitettuna252g396kcal10g19.5g29.8g2g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758