-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g175g44kcal2.3g7g0.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Keittojuurekset, Rainbow66g16kcal0.6g3.2g0.2g0g
Paprika punainen 70g21kcal0.7g3.2g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.8g14kcal0.5g0.9g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g777kcal75.2g29.8g38.8g3g
Valittu annoskoko504g389kcal37.6g14.9g19.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna252g194kcal18.8g7.5g9.7g0.8g
Arvot/100g100g77kcal7.5g3g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479