Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 56g227kcal0g55.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g38kcal0g9.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Margariini, 60%, Rainbow19g103kcal0.2g0.2g11.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g38g124kcal4.5g24.8g0.9g3.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl38g32kcal0.5g1.7g2.6g0g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 225g87kcal0.4g18.4g0.2g3.4g
Fariinisokeri5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g1715kcal35.4g285.2g44.4g15.6g
Valittu annoskoko504g857kcal17.7g142.6g22.2g7.8g
Annoskoko puolitettuna252g429kcal8.9g71.3g11.1g3.9g
Arvot/100g100g170kcal3.5g28.3g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006