Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g263g501kcal39.5g0g39.5g0g
Sipuli (kuorittu)79g21kcal1g3.8g0.2g1.3g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)88g53kcal0.9g4g3.5g0g
Korppujauho 44g161kcal4.6g32.9g0.5g2.3g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 2.6g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2.6g14kcal0g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.8g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 13g40kcal1.2g7.3g0.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g1640kcal96.4g108.2g91.4g11.6g
Valittu annoskoko504g820kcal48.2g54.1g45.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna252g410kcal24.1g27.1g22.9g2.9g
Arvot/100g100g163kcal9.6g10.7g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178857