Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g148g756kcal13.1g43.1g59.1g8.7g
Voi, 1 tl, 5 g104g761kcal1g1g83.4g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton13g42kcal3g1.4g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 104g149kcal13g0.3g10.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl130g443kcal2.6g3.9g45.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g4337kcal65.4g108g403g17.4g
Valittu annoskoko504g2169kcal32.7g54g201.5g8.7g
Annoskoko puolitettuna252g1084kcal16.4g27g100.8g4.4g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347