Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g270g1112kcal13g13g112.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 225g743kcal4.5g6.8g78.8g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.5g17kcal0.8g0.5g1g1.4g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 4.5g18kcal0.1g4.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g3780kcal36.8g49.4g383.8g2.8g
Valittu annoskoko504g1890kcal18.4g24.7g191.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna252g945kcal9.2g12.4g96g0.7g
Arvot/100g100g375kcal3.7g4.9g38.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328