Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha289g480kcal54.9g0g28.9g0g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 83g53kcal2.6g4g2.9g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g12g33kcal1.1g6.3g0.1g1.7g
Chili paprika punainen8.3g3.3kcal0.2g0.7g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)17g33kcal0g7.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 62g78kcal6.8g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g1380kcal132g41.4g75.2g4.6g
Valittu annoskoko504g690kcal66g20.7g37.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna252g345kcal33g10.4g18.8g1.2g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905