Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 351g101kcal3.5g16.1g1.1g6.3g
Vehnälese 5.3g12kcal0.7g0.8g0.2g2g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g35g119kcal0.7g1.1g12.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu42g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g578kcal19g38g34.8g16.6g
Valittu annoskoko504g289kcal9.5g19g17.4g8.3g
Annoskoko puolitettuna252g145kcal4.8g9.5g8.7g4.2g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060