Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g234g1313kcal22.7g74.9g95.9g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g90g306kcal1.8g2.7g31.5g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g180g1080kcal37.8g12.4g99g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g5397kcal124.6g180g452.8g0g
Valittu annoskoko504g2699kcal62.3g90g226.4g0g
Annoskoko puolitettuna252g1349kcal31.2g45g113.2g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104