Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1499g416kcal17.8g60.9g3g31.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Punajuuri 240g92kcal2.4g16.6g0.5g6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g995kcal113.9g0g60g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g92kcal3g2.3g7.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka225g184kcal7.6g42.7g2.2g2.2g
Vesi2249g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g3670kcal291.8g268.2g147.4g89.2g
Valittu annoskoko5040g1835kcal145.9g134.1g73.7g44.6g
Annoskoko puolitettuna2520g918kcal73g67.1g36.9g22.3g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=378374