Kauraruudut (elovena)

Sekoita kädenlämpöiseen veteen kuivat aineet ja sulatettu margariini.

Kaada taikina syvään uunipeltiin leivinpaperin päälle ja taputtele tasaiseksi.

Anna kohota liinan alla.

Voit koristella sämpylät voitelemassa taikinan pintaan kananmunaa ja ripottelemalla kaurahiutaleita päälle.

Leikkaa taikinalevy neliöiksi
Paista 225 asteessa 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Piipiipaapa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g49g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale 716g2677kcal103.8g407.9g52.2g71.6g
Vehnäjauho puolikarkea 1744g5984kcal177.7g1220.9g20.9g61g
Sokeri 54g218kcal0g53.6g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2236g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini (Eldorado)224g1610kcal2.2g2.2g178.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g20979kcal567.4g3369.2g504g265.2g
Valittu annoskoko5040g10490kcal283.7g1684.6g252g132.6g
Annoskoko puolitettuna2520g5245kcal141.9g842.3g126g66.3g
Arvot/100g100g208kcal5.6g33.4g5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126623