Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 200g149kcal26.2g2.2g0.8g13.8g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 216g1910kcal0g0g216g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2600g8921kcal264.9g1820g31.2g91g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g21960kcal582.2g3644.4g496g209.6g
Valittu annoskoko5040g10980kcal291.1g1822.2g248g104.8g
Annoskoko puolitettuna2520g5490kcal145.6g911.1g124g52.4g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760