Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g4571g4799kcal365.7g639.9g91.4g457.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 168g1489kcal0g0g168.4g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g241g933kcal79.4g0g68.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g14469kcal890.6g1281.8g656.2g914.4g
Valittu annoskoko5040g7235kcal445.3g640.9g328.1g457.2g
Annoskoko puolitettuna2520g3617kcal222.7g320.5g164.1g228.6g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308