Suklaa-tuorejuustokakku

Leikkaa halkaisijaltaan noin 20-25 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoinen leivinpaperipala.

Hienonna keksit.

Sulata voi ja sekoita joukkoon keksinmurut.

Painele seos vuoan pohjalle.

Valmista täyte: Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

Sulata 200 g suklaata vesihauteessa ja anna jäähtyä.

Rouhi loput 50 g suklaata.

Purista liivatelehdistä liika vesi pois ja liuota ne kiehuvan kuumaan veteen.

Sekoita tuorejuuston joukkoon liivate, sulatettu ja rouhittu suklaa, sokeri, vanilliinisokeri ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Vaahdota kerma.

Yhdistä molemmat vaahdot tuorejuustoseokseen.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoiluastiaan ja koristele suklaakiehkuroilla ja marjoilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Domino keksi, 1kpl=65kcal=14g815g3910kcal43.2g521.3g187.3g8.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g233g1071kcal1.2g1.2g118.7g0.1g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g1164g6516kcal93.1g430.6g488.7g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g931g2374kcal54.9g29.8g222.5g0g
Sokeri 297g1205kcal0g296.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu559g704kcal61.4g1.7g50.3g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka23g93kcal0g23g0g0g
Liivate 19g65kcal15.9g0g0g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl931g3165kcal18.6g27.9g325.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g38206kcal576.6g2664.4g2786.6g16.4g
Valittu annoskoko5040g19103kcal288.3g1332.2g1393.3g8.2g
Annoskoko puolitettuna2520g9551kcal144.2g666.1g696.7g4.1g
Arvot/100g100g379kcal5.7g26.4g27.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172664