Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1440g10446kcal17.1g5.8g1170.7g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1980g2746kcal247.5g5.9g194g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g1440g6898kcal100.8g748.8g388.8g0g
Hermesetas-jauhe72g208kcal0.9g40.3g0g28.8g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen108g389kcal54g38.9g1.1g15.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g41372kcal840.6g1679.4g3509.2g87.8g
Valittu annoskoko5040g20686kcal420.3g839.7g1754.6g43.9g
Annoskoko puolitettuna2520g10343kcal210.2g419.9g877.3g22g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038