Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Peruna, vanha, kuorittu 1200g914kcal22.6g186g2.4g12g
Maissi, pakaste (Spar) 200g160g178kcal6.7g31.4g3.7g0g
Lihapulla 1kpl/15g600g1440kcal90g56.4g90g3.6g
Makaroni, tumma 480g1726kcal64.8g315.4g14.4g28.3g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi16g45kcal1.4g1.1g3.7g0g
Turun sinappi, mieto64g122kcal3.2g17.9g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g9139kcal383.6g1278.2g238g113.8g
Valittu annoskoko5040g4569kcal191.8g639.1g119g56.9g
Annoskoko puolitettuna2520g2285kcal95.9g319.6g59.5g28.5g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735